Løsninger til medicinalindustrien

Hos Letech Machines tilbyder vi en række forskellige løsninger til medicinalindustrien. Vi har mere end 30 års erfaring inden for branchen, og vi er specialister i udvikling og fremstilling af innovative og unikke løsninger.

Når vi arbejder sammen med vore kunder fra medicinalindustrien, er der typisk nogle meget udførlige krav til produktsikkerhed, traceability og dataopsamling. Det betyder blandt andet, at der ligeledes stilles store krav til dokumentation samt kvalitet af udstyr, funktion, betjening og vedligeholdelse.

Tæt samarbejde sikrer den mest optimale løsning

Vi sørger altid for at udvikle, konstruere og fremstille løsninger i tæt dialog og samarbejde med de pågældende virksomheder for at sikre, at der er en fuld forståelse og klarhed over alle de specifikke krav, forventninger og standarder – herunder for eksempel GMP.

Den tætte dialog og det tætte samarbejde kombineret med vores store erfaring og viden inden for området sikrer, at vi sammen kan nå frem til den mest optimale løsning.

Det er vigtigt for os, at virksomhederne har tillid til os. Derfor er vi med hele vejen, og vi sikrer et højt niveau af både kvalitet og sikkerhed.

Kontakt os og hør mere om vores løsninger til medicinalindustrien

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores løsninger til medicinalindustrien, er du velkommen til at kontakte vores direktør, Lejf Rasmussen, på telefon +45 5853 0570​. Du kan også sende en e-mail til lejf@letech.dk, hvis det foretrækkes.

Nedenfor kan du se nogle af vores udvalgte cases med løsninger, som vi tidligere har udført for medicinalindustrien.

Cases​

Kontakt os og hør mere eller book et uforpligtende møde

Har du nogle spørgs​mål, kunne​ du tænke dig at høre mere om vores kompetencer, eller ønsker du at booke et uforpligtende møde med os?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 5853 0570 eller e-mail lejf@letech.dk.