Automation der sikrer en høj driftssikkerhed

​Hos Letech Machines er vi blandt andet specialiserede inden for forskellige automationsløsninger. Vores løsninger henvender sig til et bredt spektrum af produktionsvirksomheder, hvor en høj driftssikkerhed er altafgørende.

Ved hjælp af moderne teknologi og vores innovative tankegang kan vi fremstille robotter og maskiner, der er lig med produktionsoptimering og omkostningsreduktion for vore kunder. Vi er en kreativ virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for automation, og vi har altid et fremadrettet og langsigtet fokus. Det betyder, at vi kan tilbyde maskiner, der både er relevante nu og langt ind i fremtiden.

Med et tæt samarbejde kan vi sikre den rette løsning

Det er vigtigt for os at sikre et tæt samarbejde med vore kunder, da vi således har de bedst mulige forudsætninger for at sikre den helt rette automationsløsning, der lever op til de gældende krav og behov.

For vores industrikunder er det for eksempel altafgørende, at løsningerne har en høj produktsikkerhed, og en høj produktionssikkerhed. Vi designer derfor altid holdbare løsninger med godkendte og velegnede materialer, ligesom vores løsninger altid er designmæssigt gennemtænkte, hvilket sikrer en stor produktsikkerhed. 

Kontakt os for mere information om vores automationsløsninger

Har du brug for yderligere information omkring vores automationsløsninger for medicinal- og fødevareindustrien, eller har du nogle spørgsmål, kan du kontakte vores direktør Lejf Rasmussen. Han kan med fordel kontaktes på telefon +45 5853 0570 for en indledende dialog, men du kan også skrive til e-mail lejf@letech.dk, hvis det passer dig bedre.

Kontakt os og hør mere eller book et uforpligtende møde

Har du nogle spørgs​mål, kunne​ du tænke dig at høre mere om vores kompetencer, eller ønsker du at booke et uforpligtende møde med os?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 5853 0570 eller e-mail lejf@letech.dk.