Fremstilling af specialmaskiner og præcisionsudstyr siden 1989

Hos Letech Machines har vi siden 1989 udviklet, konstrueret og fremstillet præcisionsudstyr og specialmaskiner med fokus på automation og robotteknologi. Vores løsninger baserer sig altid på den enkelte kundes ideer og behov, og vi sætter en dyd i at omsætte ideerne til virkelighed.

Skræddersyede løsninger til ethvert behov

Vores typiske kunder er både medicinalindustrien og fødevareindustrien, som har behov for vores automatiserede og specialfremstillede udstyr og maskiner.

Vi lægger stor vægt på at have en god og tæt dialog med vore kunder, og det er vores overbevisning, at den gode dialog er med til at sikre den helt rette løsning. Vores store erfaring indenfor vores felt medfører brede kompetencer, som sikrer optimale løsninger på de mange forskellige opgaver og behov i forskellige brancher.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til ethvert behov, og er med som proaktiv partner hele vejen fra idéudviklingen til det færdige produkt. Ved nye opgaver påbegynder vi altid opgaven med at diskutere og klarlægge virksomhedens specifikke behov og ønsker. Ud fra disse samtaler udarbejdes – i tæt samarbejde med virksomheden – en grundig kravsspecifikation. På den måde sikrer vi os, at virksomheden får en løsning, der matcher ønsker og behov. 

Kontakt os og hør mere eller book et uforpligtende møde

Har du nogle spørgs​mål, kunne​ du tænke dig at høre mere om vores kompetencer, eller ønsker du at booke et uforpligtende møde med os?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 5853 0570 eller e-mail lejf@letech.dk.