Referencer​

Unomedical A/S ( Convatec )​

”Samarbejdet med Letech har supporteret vores virksomhed med innovativt design, hvor den grundlæggende forståelse for stabil mekanik og teknik er vægtet højt. Virksomheden Letech har en sammensætning, der gør at når vores forudsætninger for en defineret løsning ændres, så er Letech fleksible og tilpasser deres løsninger og det ændrede output, dette gøres professionelt og i samarbejde med vores projekt team..."

Bo Justesen

Project Engineer

Radiometer

Vi henvendte os til Letech Machines meget sent i projektforløbet med en maskine bygnings opgave. Problemstillingerne var ikke helt på plads og vi fik i et tæt samarbejde fundet frem til den bedste tekniske løsning. Kravspecifikation og maskinkonstruktion forløb side om side hvorved en meget kort leveringstid blev holdt. Undervejs blev flere funktioner påbygget og de få problemer der dukkede op blev løst hurtigt og effektivt. God kommunikation fra begge parter under hele forløbet sikrede at vi undgik fejl og misforståelser..."

Lars Koch,

Project manager, Manufacturing Engineering, Sampler, Radiometer

Lattec I/S

”Vores organisation besidder ikke selv meget viden omkring automatisk montage. Denne viden tilføres vores organisation ved at samarbejde med Letech. I samarbejdet udviser Letech stor iderigdom både når det drejer sig om nykonstruktion og når det drejer sig om udbygning af eksisterende udstyr, som Letech ikke selv har fremstillet. Letech udviser altid stor fleksibilitet og handlekraft, når vi har brug for deres hjælp.”

Frank Nygaard

Operations Manager

Kontakt os og hør mere eller book et uforpligtende møde

Har du nogle spørgs​mål, kunne​ du tænke dig at høre mere om vores kompetencer, eller ønsker du at booke et uforpligtende møde med os?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 5853 0570 eller e-mail lejf@letech.dk.