Løsninger til fødevareindustrien

Hos Letech Machines har vi blandt andet specialiseret os inden for forskellige løsninger til fødevareindustrien. Her bygger vi maskiner og fremstiller udstyr i tæt dialog med virksomhederne omkring deres specifikke ønsker og krav. Vores løsninger er innovative, og de fremstilles ved hjælp af moderne teknologi.

Inden for fødevareindustrien er fleksibilitet, driftssikkerhed og stabilitet vigtige aspekter. Vi har mere end 30 års erfaring inden for området, og vores løsninger inden for automation er designmæssigt gennemtænkte og robust byggede, således at de medvirker til en stor produktionssikkerhed.

Når virksomheder ønsker øget effektivitet og en øget konkurrenceevne, så sørger vi for at finde en løsning, der matcher!

Høj produktsikkerhed og fokus på høje hygiejneløsninger

Vi har fokus på nytænkning og en god dialog med vore kunder i fødevareindustrien, hvilket sikrer et tæt samarbejde og materialevalg, der underbygger en høj produktsikkerhed og en rengøringsvenlighed, der lever op til alle krav og standarter.

Rengøring og høje hygiejnestandarter spiller en afgørende rolle, når der skal udtænkes løsninger til fødevareindustrien. Vi udarbejder – selvfølgelig – vores løsninger i relevante og godkendte materialer, ligesom vi udvælger komponenter, der er velegnede til disse krævende miljøer. 

Kontakt os for mere info om vores løsninger til fødevareindustrien

Vil du vide mere om vores løsninger til fødevareindustrien, eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt til vores direktør Lejf Rasmussen. Det kan du enten gøre ved at ringe på telefon +45 5853 0570 eller ved at sende en e-mail til lejf@letech.dk.

Nedenfor kan du finde nogle af vores tidligere udførte cases for fødevareindustrien.

Cases​

Kontakt os og hør mere eller book et uforpligtende møde

Har du nogle spørgs​mål, kunne​ du tænke dig at høre mere om vores kompetencer, eller ønsker du at booke et uforpligtende møde med os?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 5853 0570 eller e-mail lejf@letech.dk.