Ske dispensering

Kundens behov: En kunde havde brug for at få fremstillet en maskine som kunne bygges sammen med deres eksisterende produktionsudstyr. Maskinen skulle afskære og håndterer små skeer fra folieruller og lægge dem i en plastemballage. Udstyret skulle håndtere 120 skeer/min, og de skulle føres ind i kundens eksisterende produktionslinje.

Maskinen: Vi udviklede og producerede et udstyr, som blev sammenbygget med kundens eksisterende produktionslinje. Da linjer er en meget vigtig del af kundens produktion, skulle ombygningen klares med et minimum af produktionsstop. Med god forberedelse og godt samarbejde med kunden kunne vi klare sammenbygningen med produktionslinjen på få timer. Både afskærmning og diverse sikkerhedsfunktioner skulle selvfølgelig være etableret, for produktionen kunne genoptages igen.

Fordele ved produktion med maskinen:

  • ​Kunden har effektivt været i stand til at øge produktionen af netop dette specifikke produkt
  • ​Ved at bygge en maskine som kunne sammenbygges med en eksisterende produktionslinje, var det meget nemmere at øge kapaciteten og samtidig holde omkostningerne nede.
  • ​Simpel opbygning af maskinen, som minimerer de løbende vedligeholdelsesomkostninger.

Kontakt os og hør mere eller book et uforpligtende møde

Har du nogle spørgs​mål, kunne​ du tænke dig at høre mere om vores kompetencer, eller ønsker du at booke et uforpligtende møde med os?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 5853 0570 eller e-mail lejf@letech.dk.